Ik deel hieronder mijn adviezen. Uiteindelijk ligt het bij jouw welke maat je bestelt. Smaken verschillen waardoor het kan zijn dat jij van grote haarspeldjes en strikjes houdt, terwijl de ander juist kiest voor iets kleins. Het kan zijn dat jij haarstrikjes van 8 cm al mooi vindt bij je dochter van 2 jaar, terwijl de andere nog gaat voor 4 cm strikjes. Alles kan en niks is te gek. 

Meestal raad ik aan om met een lineaal of meetlint het aantal centimeters op te meten tegen het hoofd. Zo kan je voor jezelf al goed bepalen welke maat leuk zal staan bij je dochter en zo voorkom je een teleurstelling. 

Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust. Dit mag via mail, via het contactformulier of via social media. Social media beantwoord ik vaak sneller.


Mijn dochter is 1 jaar. Welke maat haarspeldjes kan ik het beste bestellen?

Bij 1 jaar adviseer ik het kleinste maatje. 

Mijn dochter is 1.5 jaar. Welke maat haarspeldjes kan ik het beste bestellen?

Antwoord als jij kiest voor haarspeldje Noor: Met 1.5 jaar zitten ze net tussen klein en middel in.  Hou je van kleine haarspeldjes kies dan voor de kleine speldjes. Wil je net wat groter kies dan het middelste maatje. 

Antwoord als jij voor haarspeldje Mae: Met 1.5 jaar raad ik je de middelste speldjes aan. Vaak gaan ze vanaf ongeveer 1 jaar en 2 maanden over naar het middelste maatje. 

Mijn dochter is 2 jaar. Welke maat haarspeldjes kan ik het beste bestellen?

De meeste ouders bestellen dan maatje middel. Klein kan ook mocht je van kleine haarspeldjes houden, dan zal ik wel voor speldje Noor gaan.

Vanaf welke leeftijd is het grootste maatje?

De meeste ouders stappen tussen de 2.5 en de 3 jaar over naar het grootste maatje van de haarspeldjes. Ook dit is een kwestie van smaak, want sommige houden het ook bij het middelste maatje. 

Ik wil een haarbandje bestellen voor een newborn baby. Welke maat kan ik het beste bestellen?

Het kleinste maatje van 4cm is nog wat aan de grote kant voor een echte newborn, maar uit ervaring groeien ze zo hard dat je deze snel kan gebruiken. Wil je haarstrikje Fayèn op een haarbandje? Dan wordt het smalle model vaak besteld, omdat deze net wat subtieler staat.

Kan ik twinnen met mijn dochter?

Dat kan! Vaak verkoop ik haarspeldje Lynn 65mm aan volwassenen. Deze zijn ook in kleinere maatjes te bestellen voor je dochter(s). Je kan natuurlijk ook met ander haarspeldjes en strikjes twinnen.

 

 

© 2019 - 2021 Mini&loved | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel