Bent u niet tevreden over een besteld artikel? Ik maak het graag weer in orde!

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniandloved.nl. 

Retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in orginele staat en verpakking aan Mini&loved geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@miniandloved.nl. 

Artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in orginele verpakking verzonden worden aan:

Mini&loved

Zuiderdiep 400

7876 AW Valthermond

Retourneren is altijd op eigen risico.

 

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Custom made items kunnen NIET geruild worden, tenzij er een fout door mij gemaakt is of er overleg is geweest over het retour doen van de producten.

 

 

© 2019 - 2024 Mini and Loved | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn er een paar dagen tussenuit waardoor bestellingen die vanaf 20-05 geplaats worden weer verzonden worden vanaf 27-05.