Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Mijn naam is Amanda en ik ben 31 jaar, getrouwd met Dennis en samen hebben wij een dochter van 6 jaar genaamd Fayèn en een zoon van 1 jaar genaamd Luca. Wij zijn Nov. 2020 verhuist van Noord Holland naar Drenthe en wonen nu in het landelijke Valthermond samen met onze hond en kat. 

Mijn man werkte veel in het buitenland en was daardoor vaak (weken) van huis. Wij hadden samen besloten dat ik thuis zou blijven bij Fayèn. Het ideale plaatje voor ons maar ik verloor mezelf in het moeder zijn en miste iets voor mezelf en het contact met mensen. Ik begon weer enkele uurtjes per week te werken. Ik hielp mensen in het huishouden. Zo was ik nog steeds eigen baas en kon ik er zonder problemen voor onze dochter zijn, mocht ze dat nodig hebben.

Ook miste ik een hobby en zo ontstond het idee om haarspeldjes te gaan maken voor onze dochter.

Hoe is de naam Mini and Loved ontstaan? Voor mijn social media had ik een naam nodig. Ik noemde onze dochter vaak mini en ze is natuurlijk onwijs geliefd bij ons. Vandaar de naam Mini&loved. Deze was dus snel verzonnen. Op mijn social media pagina's wilde ik af en toe wat gemaakte speldjes posten, zodat ik wellicht wat kon maken voor bekende van mij, maar al snel had ik daar de eerste bestelling van een onbekende en daarna volgde er nog veel meer. Bij iedere bestelling deed ik een dansje (nog steeds) en al snel besefte ik me dat dit verder ging dan een hobby, ik moest mij inschrijven bij de KVK en kon direct fulltime aan de slag in mijn eigen bedrijf. 

Op de momenten dat onze dochter slaapt ben ik te vinden in mijn kantoor en maak ik met veel liefde al jullie leuke bestellingen.

Liefs, Amanda

© 2019 - 2024 Mini and Loved | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn er een paar dagen tussenuit waardoor bestellingen die vanaf 20-05 geplaats worden weer verzonden worden vanaf 27-05.