Verzenden & betalen

Verzendkosten

De verzendkosten zijn standaard €2,50

Bij een bestelling vanaf  €25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht binnen NL (€60,- voor België & Duitsland).


Levertijd

Omdat alle strikjes en haarbandjes op bestelling worden gemaakt is de levertijd ongeveer 2 weken. De zelf samengestelde speldjes Noor, Mae en Lynn hebben een levertijd van ongeveer een week en de standaard setjes Noor Mae en Lynn hebben een levertijd van 2 werkdagen. Heb jij je bestelling eerder nodig? Neem dan contact met mij op, zodat ik kan bekijken wat ik voor je kan betekenen. De standaard setjes Mini&loved is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.


Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, kan je uiteraard contact met mij opnemen. Zodra ik een foto heb ontvangen en voor mij alles duidelijk is zal ik een nieuw exemplaar nog binnen 5 werkdagen verzenden.


Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL of vooraf overmaken via je bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.


Bestelling afhalen 

Het is helaas (nog) niet mogelijk om een bestelling af te halen.

© 2019 - 2021 Mini&loved | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel