De eerste tip die ik altijd geef, is om pen en papier te pakken en de kleuren op te schrijven die je wilt bestellen. Je kan via je telefoon natuurlijk ook printscreens maken. Alle kleuren hebben een naam en zijn genummerd. De kleuren kan je hier vinden. Daarna ga je opzoek naar het juiste speldje en/of strikje, zodat je daar de juiste kleur(en) kan selecteren. 

 Zodra je custom made bestelling klaar is, stuur ik je een foto van de bestelling. Vaak is dit via email, maar kan ook zijn dat wanneer er gegevens van je social media (Instagram/Facebook) bekend zijn, ik het via die weg stuur. Dit is de laatste controle voordat ik de bestelling naar je toe stuur. 

Het kan zijn dat deze email in je spam terecht komt, hou hier rekening mee! 

Heb je het liefste de foto via social media? Noteer dan je naam op Facebook of je Instagram gebruikersnaam bij opmerkingen en stuur mij op het gewenste platform een berichtje met bijvoorbeeld de tekst 'Ik heb een bestelling gedaan en wil graag de foto's via hier ontvangen'. Dan weten we zeker dat je mijn berichten snel ontvangt en hoef je niet onnodig langer te wachten. 

Heb ik na 2 dagen geen reactie? Dan stuur ik nog 1 keer een email/berichtje , mocht daar niet op gereageerd worden dan stuur ik 2 dagen later je bestelling toch op en vervalt de kans om je bestelling aan te passen, mocht dit nodig zijn. 

 

 

© 2019 - 2024 Mini and Loved | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel